Luksusa karogi - izcila izskata karogi.

Luksusa karogi ir produkts, ko bieži izmanto nozīmīgos notikumos un pasākumos. Luksusa karogus bieži izmanto dažādas baznīcas, mednieku klubi, sporta klubi un citi klubi dažādām aktivitātēm.

Luksusa karogu izgatavošana ir interesants process, kura laikā mūsu speciālisti iepazīst karoga izcelsmi un palīdz izvēlēties piemērotākos materiālus šī karoga izgatavošanai. Luksusa karogi ir visaugstākās kvalitātes un ir paredzēti ilgam kalpošanas laikam. Luksusa karogi tiek ražoti arī valsts iestādēm un karogi atbilst visām heraldikas prasībām.

Ekskluzīva izskata, luksusa karogi, ražoti gan vienpusēji, gan divpusēji. Šo karogu izgatavošanai tiek izmantoti augstākās kvalitātes audumi: DecoTex, satīns un citi luksusa audumi. Luksusa karogi tiek izgatavoti ar uzņēmumu logotipiem, iestāžu vai klubu ģerboņiem vai citiem attēliem. Šie karogi ir aprīkoti ar kvalitatīviem un izturīgiem interjera statīviem. Papildus šiem karogiem varam sagatavot arī dažādus aksesuārus: pušķus, lentītes u.c.

  •          Izgatavojam dažāda izmēra luksusa karogus
  •          Jūs varat izvēlēties dažādus stiprinājumu veidus, par tiem vairāk informāciju varat atrast spiežot ŠEIT, ja nezināt, kāds stiprinājums jums ir nepieciešams, mūsu speciālisti palīdzēs Jums.
  •          Luksusa karogi, ir izgatavoti no augstākās kvalitātes vācu tekstilizstrādājumiem (DecoTex, satīns u.c.)
  •          Karogiem, kuriem nepieciešama apmale, ir izgatavota spēcīga, dubultā apmale
  •          Vairāk informācijas par mūsu karogiem varat atrast, spiežot ŠEIT un par karogu audumiem ŠEIT

Par luksusa karogu izgatavošanu zvaniet pa tālruni +37127753783 vai rakstiet uz info@flagmanis.lv un mūsu speciālisti konsultēs Jūs.

flagmanis.lv - flagmanis karogu izgatavošanā