Galda karogi - reprezentācijai un dāvanām

Stalinės vėliavėlės

Galda karogs ir skaidri saprotams reprezentācijas rīks, kas piemērots reklāmai, svarīgam notikumam vai kā dāvana.

Parasti 12 x 20 cm vai 15 x 25 cm galda karogus izmanto valsts iestādes, starptautiski un vietējie uzņēmumi, kā arī dažādas organizācijas. Galda karogus var izmantot kā reprezentatīvu biznesa dāvanu.

Galda karogi tiek iedalīti vairākās kategorijās: speciāla pasūtījuma galda karogi, pilsētu un valsts galda karogi, organizāciju galda karogi un nestandarta formas un izmēra galda karogi. Pastāstīsim vairāk par katru no iepriekš minētajām kategorijām. 

Parasti pēc speciāla pasūtījuma tiek izgatavoti galda karogi ar valsts iestāžu, uzņēmumu, klubu un organizāciju logotipiem. Šie karogi tiek izmantoti kā reprezentatīvs instruments attiecīgās iestādes logotipa vai zīmola popularizēšanai. Pēc pasūtījuma izgatavoti galda karogi tiek izmantoti arī kā biznesa dāvanas. Tas ir interesants veids, kā atgādināt par sevi un savu uzņēmumu klientiem un partneriem.

Pilsētu galda karogi ir viena no populārākajām karogu izvēlēm valsts iestāžu (pašvaldību, valsts uzņēmumu vai skolu) vidū. Šos karogus bieži izmanto reprezentācijas nolūkos, īpaši dažādu pilsētas svētku laikā. Tos nereti dāvina ārzemju viesiem kā interesantu un unikālu suvenīru. Šādus galda karogus bieži var redzēt uz pašvaldības darbinieku galdiem. Šī ir lieliska izvēle cilvēkiem, kuri mīl savu pilsētu.

Valsts galda karogus, bieži izvēlas gan vietējie, gan starptautiski uzņēmumi, valsts iestādes vai dažādi starptautiski klubi. Šie karogi izceļ valsti, kurā uzņēmums darbojas. Tos bieži izmanto valsts iestādes svarīgu, oficiālu sanāksmju laikā. Arī dažādi uzņēmumi un klubi nozīmīgām konferencēm izvēlas valsts karogus. Līdzās valsts karogiem bieži tiek izvēlēti arī starptautisko organizāciju (Eiropas Savienības, ANO, NATO, Sarkanā Krusta u.c.) galda karogi.

Nestandarta galda karodziņiem ir unikāla forma - piliens vai spalva. Tiem ir vairāki izmēri un tie bieži tiek izmantoti kā reklāmas līdzeklis. Šajos karogos parasti ir redzami uzņēmumu un zīmolu logotipi vai dažādi reklāmas materiāli.

Pazus galda karogus parasti izgatavo no divu veidu audumiem: standarta karoga auduma vai stingrā auduma. Karoga auduma galda karogi ir lētāki un daļēji caurspīdīgi, bet tie ir ātrāk izgatavojami. No stingrā auduma izgatavoti galda karogi ir necaurspīdīgi, to izgatavošana ir lēnāka, bet izskats ir daudz greznāks.

Ja meklējat īsto galda karogu, tos varat atrast mūsu interneta veikalā. Ja jums ir papildu jautājumi, sazinieties pa e-pastu - +37127753783 vai zvaniet info@flagmanis.lv

flagmanis.lv - flagmanis karogu izgatavošanā