Karogu izgatavošana vai kā rodas karogi?

Vėliavų gamyba

Karoga izgatavošana ir interesants, daudzpakāpju ražošanas process, kas ir saistīts ne tikai ar tehnisko darbu, bet arī ar radošumu.

Ar karogu izgatavošanu nodarbojamies jau ilgu laiku, tāpēc esam uzkrājuši lielu pieredzi un katru karoga izgatavošanas soli pārzinām un veicam ar lielu rūpību. Lai jūs izvēlētos sev piemērotāko karogu, šajā rakstā, dalīsimies ar svarīgākajiem izgatavošanas soļiem, kas palīdzēs izprast ceļu no karoga tapšanas līdz tā lietošanai.

Karogu izgatavošana sastāv no četriem galvenajiem posmiem: karoga maketa sagatavošana, atbilstoša tekstilizstrādājuma izvēle, karoga apdruka un karoga apstrāde. Katrs posms ir īpaši nozīmīgs, jo, tikai rūpīgi veicot savu darbu, varam Jums piedāvāt augstākās kvalitātes karogus (Latvijas karogus, speciāla pasūtījuma karogus, organizāciju karogus u.c.).

Karoga izgatavošanas pirmais posms ir karoga maketa sagatavošana. Šis solis var ilgt no stundas līdz dažām dienām. Tiek sagatavoti maketi ar uzņēmumu, klubu, organizāciju un citu institūciju logotipiem. Šos maketus mūsu klientiem veidojam bez maksas! (Mēs prasām tikai vektora logotipa failu). Sagatavotos karogu maketus nosūtām saskaņošanai un pēc pasūtītāja saskaņojuma saņemšanas, dodamies uz karoga izgatavošanas otro posmu.

Tikai pareizi izvēlēti tekstilizstrādājumi nodrošina, ka gala rezultāts atbilst mūsu klientu vēlmēm. Karogi parasti ir izgatavoti no Vācijā ražota 115 g/m2 poliestera, bet karogus var izgatavot arī no AirTex vai PowerTex karoga tekstila, satīna u.c audumiem, lai apmierinātu visu  klientu vajadzības. Dažādām idejām ir nepieciešami dažādi audumi, tāpēc esam lepni, ka varam saviem klientiem piedāvāt plašu audumu klāstu.

Nākošais posms ir karogu drukāšana. Šis posms elektronisku maketu, pārvērš taustāmā tekstilmateriālā. Izmantojot tiešo digitālo druku, sublimācijas druku vai sietspiedi, karoga maketi tiek pārvērsti krāsainos tekstilizstrādājumos, kuros ir redzams topošā karoga attēls. Šis ir svarīgs posms, jo tā laikā jāiegūst precīzas un spilgtas logotipa krāsas, asas līnijas, kā arī laba attēla redzamība karoga otrā pusē.

Karoga apstrāde ir pēdējais posms karogu izgatavošanā. Apdrukātos karogus sagriež, mazgā un sašuj. Griešanas laikā mūsu speciālisti vēlreiz pārbauda karogu krāsas un to kvalitāti. Sagrieztos karogus izmazgā, tādējādi noņemot nevajadzīgu lieko krāsu. Izmazgātos karogus nosusina un pēc tam sagatavo apmaļu apgriešanai. Profesionāli drēbnieki garantē, ka visi mūsu ražotie karogi būs sašūti nevainojami. Pareizi izvēlēti stiprinājumi un kvalitatīva karoga perimetra apdare, garantē ilgu karogu kalpošanas laiku.

Karogu izgatavošana parasti ilgts 1–5 darbadienas. Šī procesa laikā mūsu speciālisti rūpējas par to, lai pasūtītie karogi savlaicīgi nonāktu pie klientiem un rezultāts būtu visaugstākās kvalitātes.

Ja jums ir kādi papildus jautājumi par karogu izgatavošanu, vienmēr varat sazināties ar mūsu speciālistiem pa e-pastu +37127753783 vai pa tālruni info@flagmanis.lv

flagmanis.lv - flagmanis karogu izgatavošanā