Karogi ar logotipu

Vėliavos su logotipu

Karogi ar logotipu palielina zīmola, uzņēmuma, institūcijas vai kluba atpazīstamību. Šis ir viens no lētākajiem reklāmas veidiem. Kustīgas reklāmas ir pamanāmākas un efektīvākas par statiskām, tāpēc vējā plīvojošs karogs ar logotipu vai zīmolu ir ne tikai daļa no organizācijas tēla, bet arī lielisks komunikācijas instruments.

Karogi ar logotipu parasti tiek izvietoti ārpus telpām pie iestādēm, uzņēmumiem, parādēs, festivālos vai vienkārši piestiprināti pie fiksētiem stabiem vai mastiem. Tos var arī izvietot iekštelpās: izstādēs, tirdzniecības vietās, gadatirgos, iekštelpu sporta pasākumos utt.

Karogu ar logotipu izgatavošanai izmantojam dažādus audumus un procesus. Populārākais audums ir 100% poliesters un visbiežāk izmantotā drukas metode ir sublimācija, tiešā druka un sietspiede.

Karogi ar logotipu ir dažādi, dažkārt neparastas formas un izmēru, reklāmas karogi, vimpeļi, taisnstūrveida - horizontāli vai vertikāli karogi. Drukāšana uz karogiem tiek veikta pēc karoga maketa sagatavošanas, ko vienmēr saskaņojam ar saviem klientiem.

Lai izveidotu savu karogu ar logotipu, varat izvēlēties veidni, kas jau ir gatava, augšupielādēt savu failu vai lūgt palīdzību mūsu grafiskajam dizainerim. Karoga apdruka parasti aizņem 2-5 darba dienas, tāpēc saviem klientiem varam nodrošināt ātrus karogu izgatavošanas termiņus. Visus pieejamos karogus varat atrast e-veikalā.

Sazinieties ar mums pa e-pastu info@flagmanis.lv vai pa tālruni +37127753783

flagmanis.lv - flagmanis karogu izgatavošanā