Automašīnu karogs - mazs karogs, lielas iespējas

automobiliniu veliaveliu gamyba

Automašīnu karogu izgatavošana

Automašīnu karogi ir pastāvīgs reklāmas rīks priekš apkārtējās sabiedrības. Pie automašīnu logiem ir piestiprināti karogi ar uzņēmumu logotipiem, preču zīmēm vai pasākumu reklāmām. Tas ir lēts, bet efektīvs risinājums, lai jūs būtu pamanāmi!

lietuvos automobiline veliavele

Auto karogi ir populāri ne tikai uzņēmumu, organizāciju vai pasākumu rīkotāju vidū. Auto karogus izvēlas arī cilvēki, kuri mīl savu zemi, valsti un pilsētu, pieder kādam noteiktam klubam vai grupai, vai dodas uz ģimenes salidojumiem. Tāpēc saviem klientiem piedāvājam visdažādākos auto karogus.

Valstu auto karogi

Valstu auto karogi ir īpaši populāri pirms valsts svētkiem, pirms svarīgiem sporta notikumiem vai sagaidot viesus no ārvalstīm. Populārākie ir Latvijas auto karogi, bet ārvalstu viesu sagaidīšanai, tiek iegādāti arī citu valstu auto karogi. Citu valstu karogus īpaši iecienījuši starptautisku uzņēmumu pārstāvji, pašvaldību vai citu valsts iestāžu darbinieki. Parasti tie ir Baltijas valstu (Lietuvas un Igaunijas) vai Skandināvijas valstu (Norvēģijas, Zviedrijas un Somijas) auto karogi.

Pilsētu auto karogi

Mūsu klientu vidū arvien populārāki kļūst dažādu pilsētu auto karogi. Īpaši iecienīti ir Rīgas, Jelgavas, Jūrmalas, Ventspils un citu lielo pilsētu auto karogi. Šos karogus bieži izmanto dažādos pilsētas svētkos, piemēram, pilsētu dzimšanas dienās. Ja starp mūsu piedāvātajiem karogiem neatrodat savas pilsētas auto karogu, joprojām to varat pasūtīt kā speciāla pasūtījuma auto karogu. Mēs sagatavosim Jūsu pilsētas karoga maketu un Jūs varēsiet lepoties par savas pilsētas auto karogu, jau pēc dažām dienām.

Auto karogi ar klubu logotipiem

automobilines veliaveles su klubu logotipaisAutoklubi, motoklubi, ceļojumu klubi, sacīkšu komandas ir tikai dažas no grupām, kas izmanto automašīnu karogus kā kopības simbolu. Auto karogi tiek regulāri izmantoti dažādu klubu pasākumu laikā. Šī ir lieliska dāvana jaunam kluba biedram. Auto karogi ar vienādiem logotipiem palīdz izcelties starp citiem klubiem, padarot tos īpaši populārus autoklubu vidū. Šādus karogus izgatavosim vien dažu dienu laikā, nepieciešams tikai kluba logo vektorfails! Vienmēr ir jautri atbalstīt kādu iemīļotu sporta komandu, tāpēc arī šim nolūkam tiek izmantoti auto karogi. Basketbola, futbola, hokeja vai citu sporta veidu cienītāji nereti atbalsta savas mīļotās komandas pie sava auto stikla piestiprinot karogus ar komandu logotipiem vai citiem komandai svarīgiem uzrakstiem.



Auto karogi ar uzņēmumu logotipiem

uto karogi ar uzņēmumu logotipiem ir īpaši populāra izvēle pārvadātāju vidū. Loģistikas uzņēmumi, maršruta autobusu pakalpojumu uzņēmumi, automašīnu nomas uzņēmumi vai automašīnu tirdzniecības uzņēmumi, visi strauji gūst popularitāti, jo automašīnu karogi palielina zīmola atpazīstamību, piesaista apkārtējo uzmanību un nodod nepieciešamo ziņojumu, reklāmas, piedāvājumus, atlaides utt.

Auto karogi ar uzņēmumu logo ir populāri ne tikai jau pieminēto uzņēmumu vidū, bet arī to uzņēmumu vidū, kas rīko lielus kongresus, konferences, seminārus, kuru laikā karogi rada ekskluzivitātes sajūtu un vieno visus darbiniekus un dalībniekus vai arī uzņēmumi, kuriem ir liels automašīnu parks, izmanto karogus kā papildus reklāmu.

Nestandarta formu auto karogi

nestandartines formu automobilines veliaveles

Papildus jau ierastajiem horizontālajiem auto karodziņiem mūsu e-veikalā iespējams atrast arī unikālus, buras vai lāses formas auto karogus. Šie auto karogi izceļas ar savu unikālo izskatu, tāpēc tos var pielāgot pie interesantākiem grafiskiem risinājumiem. Šāda tipa auto karogus var uzstādīt aiz vai uz stikla ar speciāliem piesūcekņiem. Šie Straight vai Drop reklāmas karogi ar piesūcekņiem ir pieejami vairākos izmēros, tāpēc katrs atradīs sev piemērotāko variantu.

Automašīnu karogu daudzveidība ir patiešām liela sākot no Latvijas divkrāsu vai citu valstu auto karogiem līdz karogiem ar uzņēmumu, organizāciju un klubu logotipiem, no auto karogiem ar pilsētu ģerboņiem līdz nestandarta auto karogiem. Formu, izmēru un iespēju daudzveidība palīdzēs ikvienam atrast īsto variantu.

Ja jums ir ideja, bet vēl nezināt, kā to pareizi īstenot, vienmēr varat sazināties ar mūsu speciālistiem, kas jums sniegs padomu un palīdzēs izvēlēties īsto variantu. Viss, kas Jums jādara, ir jāsazinās pa tālruni +37127753783 vai e-pastu info@flagmanis.lv un mūsu speciālisti Jums palīdzēs un atbildēs uz visiem Jūsu jautājumiem.

flagmanis.lv - flagmanis karogu izgatavošanā