PowerTex karogu izgatavošana – izturīgākie āra karogi

PowerTex karogi - izturīgākā izvēle āra karogiem. No šī gada saviem klientiem piedāvājam īpaši izturīgus karogus, ar līdz pat četrām reizēm ilgāku kalpošanas laiku, kas izgatavoti no īpaši izturīga Austrijas poliestera.

Sietspiede vai tiešās sublimācijas apdruka, nodrošina karogiem īpaši spilgtas krāsas abās karoga pusēs. Labāka UV aizsardzība nodrošina, ka karoga krāsas ātri neizbalē. Un izturīgākais tekstils priekš āra karogiem, garantēs īpaši ilgu karogu kalpošanas laiku.

PowerTex karogu izgatavošana ir rūpīgs process, kas sastāv no 5 būtiskiem soļiem: tekstila sagatavošana, faila sagatavošana apdrukai, preses sagatavošana, pati apdruka un karoga apstrāde (šūšana). Katrs no šī procesa posmiem tiek konsekventi uzraudzīts, tāpēc PowerTex karogi ir īpaši izturīgi un tiem ir augstākā iespējamā kvalitāte. Visi PowerTex karogi ir iepakoti luksusa dizaina melnās kastēs, kas ir lieliski piemērotas dāvināšanai.

Zemāk mēs sniedzam detalizētu dažādu āra karogu pretestības diagrammu (noklikšķiniet uz attēla, lai palielinātu un atvērtu jaunā pārlūkprogrammas logā):

Visus mūsu piedāvātos PowerTex karogus variet atrast atsevišķā produktu kategorijā vai spiežot ŠEIT. Jums ir iespēja izvēlēties individuāla pasūtījuma karogus, Latvijas valsts karogus, dažādu pilsētu, rajonu, novadu un citus karogus, kas būs izgatavoti no PowerTex tekstila.

Ja Jums ir papildus jautājumi vai nepieciešama papildus informācija par PowerTex karogiem! Zvaniet +37127753783 vai rakstiet -  info@flagmanis.lv un mūsu speciālisti Jums sniegs padomu.