Papīra karogi - lēts, bet efektīvs reklāmas veids pasākumos

Popierinių vėliavėlių gamyba

Papīra karogi, ātri izgatavojams, lēts, reklāmas rīks jūsu zīmolam vai pasākumam.

Abpusēji drukāti uz augstas kvalitātes papīra, karogi ir ideāli piemēroti gadatirgiem, konferencēm, kongresiem un citiem pasākumiem. Papīra karodziņi ar uzņēmuma vai organizācijas logotipu(iem) un/vai pasākuma informāciju lieliski piesaistīs apmeklētāju uzmanību.

Papīra karogu izgatavošanai izmantojam tikai kvalitatīvus materiālus. Klientiem piedāvājam glancētu vai matētu papīru ar spilgtu, digitālu, abpusēju apdruku uz tā. Papīra karodziņi tiek līmēti uz pārstrādājamiem koka kātiem. Papīra karogus ražojam paši, tāpēc varam garantēt visaugstāko kvalitāti.

Parasti papīra karogus ražo 10 x 17 cm izmēros, bet varam izgatavot arī citos izmēros (citi populāri izmēri ir 12 x 20 cm vai 15 x 25 cm). Papīra karogi ir uz 30 cm vai 40 cm gariem koka kātiem. Izgatavošanas termiņš parasti ir 3-5 dienas, ja izgatavoto karogu skaits ir lielāks, termiņš var tikt pagarināts.

Valsts papīra karogi parasti ir jau saražoti un gatavi pārdošanai, tāpēc klienti pieejami uzreiz. Valsts papīra karogus var iegādāties no sākot no 1 gab. Valsts papīra karogi atbilst heraldikas prasībām, tāpēc krāsas ir precīzas un košas. Šos papīra karogus visbiežāk izmanto starptautisku viesu uzņemšanas laikā vai valsts dzimšanas dienās.

Pilsētu papīra karogi kļūst arvien populārāki. Tos bieži var pamanīt pilsētās, svētku laikā. Uz šādu karogu virsmas ir atrodama informācija par attiecīgajiem svētkiem, un karoga otrā pusē, parasti ir konkrētās pilsētas heraldika. Šādi papīra karogi pilda izcilu informatīvo funkciju par pilsētu un pasākumiem tajā.

Papīra karogi ir lēts un ātrs reprezentācijas un reklāmas rīks jūsu uzņēmumam, iestādei, zīmolam vai pasākumam. Ja izlemjat izmantot šo preci, varat to pasūtīt mūsu e-veikalā vai sazināties ar mūsu speciālistiem pa e-pastu +37127753783 vai pa tālruni  info@flagmanis.lv

 flagmanis.lv - flagmanis karogu izgatavošanā!